Paul Jaboulet Ventoux Blanc Les Traverses

Eenvoudige komaf, heerlijke wijn
Alain Adriaanse
Eenvoudige komaf, maar een erg lekkere witte wijn uit de Ventoux. Lekker rijk met peer, amandelen en een frisse afdronk.
Geschreven door Alain Adriaanse, Chef kok

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW: 7,40 Incl. BTW: 8,95

U spaart 18 tonnetjes bij het kopen van dit product

Bijkomende informatie

Artikelnummer 8220
Wijnkaartnaam Paul Jaboulet Ventoux Blanc Les Traverses
Land Frankrijk
Regio Rhône
Jaargang 2016
Druif Grenache
Lagering 100% in een roestvrijstalen tank, Deels in een betonnen vat
Temperatuur 12 - 14°C
Bewaarpotentie Op dronk
Wijn & Spijs Heerlijk als aperitief en bij visgerechten, schelp- en schaaldieren en geitenkaas.
Sluiting kurk
Smaak Romig en elegant wit
Alcohol 13%

Paul Jaboulet Ventoux Blanc Les Traverses

Heldere gele kleur. De explosieve geur is uiterst aromatisch met tonen van peer, amandelen, acacia en kamperfoelie. Frisse, elegante wijn met een goede structuur en een mooi zuurtje en wat mineralen in de afdronk.

Over Jaboulet

Jaboulet heeft eigen wijngaarden in de Noord-Rhône op de beroemde Hermitageheuvel, in Crozes-Hermitage, Cornas en Saint-Peray. Maar ook in Zuid-Rhône hebben zij wijngaarden in onder meer Châteauneuf-du-Pape, Gigondas en Vacqueras. Tevens wordt al generaties lang samengewerkt met wijnbouwers in alle belangrijke appellations van de Rhônestreek.

Ontdek Paul Jaboulet