Paul Jaboulet Ventoux Les Traverses Rouge

eenvoudige komaf, lekkere wijn
Alain Adriaanse
Eenvoudige komaf, maar een erg lekkere rode wijn uit de Ventoux. In de geur aroma’s van bramen, bosbessen en frambozen met een hint van peper en zoethout. De wijn heeft een soepele smaak met een frisse, fruitige afdronk.
Geschreven door Alain Adriaanse, Chef kok

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW: 7,40 Incl. BTW: 8,95

U spaart 18 tonnetjes bij het kopen van dit product

Bijkomende informatie

Artikelnummer 8200
Wijnkaartnaam Paul Jaboulet Ventoux Les Traverses Rouge
Land Frankrijk
Regio Rhône
Jaargang 2014
Druif Grenache
Lagering 100% in een roestvrijstalen tank
Temperatuur 12 - 14°C
Bewaarpotentie Op dronk
Wijn & Spijs Mooie combinatie bij diverse vleesgerechten.
Sluiting kurk
Smaak Vol en rond rood
Alcohol 13%

Paul Jaboulet Ventoux Les Traverses Rouge

Granaat rode kleur met een paarse tint. In de geur aroma’s van bramen, bosbessen en frambozen met een hint van peper en zoethout. De wijn heeft een soepele smaak met een frisse, fruitige afdronk.

Over Jaboulet

Jaboulet heeft eigen wijngaarden in de Noord-Rhône op de beroemde Hermitageheuvel, in Crozes-Hermitage, Cornas en Saint-Peray. Maar ook in Zuid-Rhône hebben zij wijngaarden in onder meer Châteauneuf-du-Pape, Gigondas en Vacqueras. Tevens wordt al generaties lang samengewerkt met wijnbouwers in alle belangrijke appellations van de Rhônestreek.

Ontdek Paul Jaboulet