Over ons

 

Over ons
Wijnclub Hofstede Meerzigt is de exclusieve wijnclub voor de gasten van restaurant Hofstede Meerzigt. Onder deskundig oog van sommelier Sermad Wartan is er een selectie gemaakt om thuis van te genieten. Chefkok Alain Adriaanse zorgt voor bijpassende recepten zodat u een avond Hofstede Meerzigt thuis kunt herbeleven. Christian Griffioen zal als wijninkoper de wereld blijven verkennen voor een prachtig assortiment.

E-mail: info@wijnclubhofstedemeerzigt.nl
Telefoon: 0887120120
Adres: Zonnenberg 10, 2716 PG Zoetermeer 


Ons restaurant
Ons restaurant Aan de rand van Zoetermeer, gelegen aan het Westerpark, ligt restaurant Hofstede Meerzigt. Het restaurant bevind in de voormalige wagenschuur naast de boerderij en is geopend voor lunch en diner, beschikt over een prachtige grote zaal, die veel gebruikt wordt bij trouwerijen. Ook wordt de zaal voor recepties, vergaderingen, feesten of productpresentaties gebruikt. Het restaurant heeft een internationale keuken waar gewerkt wordt met verse en seizoensgebonden producten. In oktober 2014 is Hofstede Meerzigt opgenomen in de top 100 beste restaurants van Nederland volgens restaurantgids Lekker.


Onze wijn
De wijnen die u in het restaurant kunt drinken, plus exclusieve andere wijnen kunt u via deze webwinkel thuis laten bezorgen. Het assortiment wordt bepaald op basis van deskundigheid, smaak en ervaring van Sermad, Alain en Chris. U kunt dus uitgaan van dezelfde kwaliteit als in restaurant Hofstede Meerzigt.

Contact

* Verplichte velden