Dé topselectie van Château d'Esclans!

Château d'Esclans breekt alle records op roségebied: binnen 'slechts' tien jaar hebben Sasha Lichine en zijn team alle mogelijke prijzen, awards, topscores en onderscheidingen ontvangen. Met recht mogen zij zich tegenwoordig de allerbeste roséproducent ter wereld noemen!

Samen met wijnmaker Patrick Leon (Mouton Rothschild) maakt Sasha wereldklasse rosés waarvan de bekendste Whispering Angel is, inmiddels in waarde de meest geïmporteerde wijn in de Verenigde Staten.

Uniek aanbod
Dit is de meest exclusieve topselectie van Château d'Esclans, deze wijnen zijn een buitencategorie geworden en steevast direct uitverkocht. Wij hebben twintig doosjes kunnen bemachtigen en die bieden wij via deze mail als eerste aan een selecte groep aan. Ook bieden we je een 10% intekenkorting aan op deze wijnen.

Chateau d'Esclans Garrus 2017
De beste en duurste rosé ter wereld. Gemaakt van zeer oude stokken Grenache en Rolle (vermentino), fermentatie op temperatuur gecontroleerde houten vaten en daarna tien maanden rijping op nieuw eikenhout. Doe je ogen dicht en je weet echt niet wat je proeft. Geweldig! Kan enkele jaren verder rijpen als een grote Bourgogne.

‘Greatest rosé ever’ - James Suckling (98/100)
Prijs: 125,- per fles (verpakt in houten kist met zes flessen)

Les Clans 2017
Als Garrus de 'Dom Perignon' is, dan is Les Clans meer de Krug van de familie. Elegant, diepgang en finesse zijn de drie woorden die deze wijn het best beschrijven. Tien maanden gerijpt op eikenhout en gemaakt van Grenache en Rolle.

‘The most hypnotic pattisier’s scent & the depth of flavour is outstanding’ - Matthew Jukes (19/20)
Prijs: 59,- per fles (verpakt in houten kist met zes flessen)

Rock Angel 2017
'Before we used to whisper, now it's time to Rock' aldus Sasha Lichine. De grote broer van Whispering Angel in alle opzichten. Deels hout gelagerd, deels op RVS. Geweldige complexe rosé voor een aantrekkelijke prijs.

‘It sure does Rock! The Whisperer in a leather jacket’ - Matthew Jukes
Prijs: per 75cl fles: 34,50 / Magnum: 72,50 / 3 liter: 165,-

Leveringsinformatie
Alle wijnen kunnen wij vanaf 26 juli leveren, de voorraad is beperkt en de intekeningen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Tip
Bestel de Rock Angel om direct van de te genieten en een kistje Les Clans of Garrus om te bewaren tot volgend jaar jezelf en vrienden te verrassen. Vergeet je niet wat Whispering Angel 2017 of haar nieuwe zusje The Palm erbij te bestellen?

WhatsApp ons!