Eenmalig: 8 jaar gerijpt en 95(!) punten


Afgelopen zomer waren wij in Chili om de nieuwe oogsten van Lapostolle te proeven, waaronder de Clos Apalta 2015 die niet veel later 100 punten zou scoren. Wij vonden hem ook al erg lekker;-)

Charles de Bournet, zoon van oprichtster Alexandra Marnier Lapostolle, schonk ons tijdens het diner een wijn uit de familiekelder die ons omver blies. Wat was dit lekker! Dit bleek later de Cuvee Alexandre Syrah 2010 te zijn. Een biodynamisch gemaakte wijn die een gigantische rijkdom toonde. Een mix van de rijkdom van Chili met de finesses van de geboortegrond van de familie. Wow!

Deze wijn heeft 95(!) punten gekregen van James Suckling, een geweldige score op dit prijspunt!

De vraag was of wij wat doosjes konden kopen en na enig aandringen kon dat. Wij mochten de helft van de familievoorraad kopen en die bieden wij jullie nu aan voor een speciale prijs.

Unieke mogelijkheid om een acht jaar oude topwijn te kopen die nu heerlijk op dronk is. Perfect in combinatie met wild- en stoofgerechten.

2010 was het jaar van dé aardbeving in Chili, op 5 na de zwaarste aardbeving ter wereld, waar ook heel veel wijn verloren is gegaan. Kortom, een hele bijzondere wijn.

Aanbieding
Bestel nu de Lapostolle Syrah Cuvée Alexandre
van € 25,95 voor € 22,95 per fles met de code: Lapostolle-syrah
Slechts 20 doosjes beschikbaar.
WhatsApp ons!